Korte lijnen voor de lange termijn.

Onze accountants, fiscalisten en juridisch adviseurs weten wat er speelt bij ondernemers. Van belastingadvies tot bedrijfsbegeleiding en van loonadministratie tot juridische ondersteuning. Met alle specialisten onder een dak regelen we snel en deskundig uw zaken. Ontzorgen noemen we dat. Met onze korte lijnen is een oplossing altijd dichtbij.

Lees meer

onze diensten

nieuws

Meer nieuws

Meldingsplicht eigen vermeerderd zaaizaad en pootgoed

Lees meer

Opstallen en ondergrond vallen bij kavelruil onder de vrijstelling overdrachtsbelasting

Door een beschikking van de DLG hoeft een landbouwer over de aankoop van gebouwen geen overdrachtsbelasting te betalen. De inspecteur heft ten onrechte overdrachtsbelasting na.

Lees meer

Meewerkende kinderen

U heeft een eenmanszaak of een samenwerkingsverband tussen natuurlijke personen (VOF, maatschap of CV) en kinderen van 15 jaar of ouder die meewerken in de onderneming en nog thuis wonen? Indien dit zo is en U wilt Uw kind belonen voor de verrichte arbeid dan is daar een simpele maar doeltreffende regeling voor. De naam van deze fiscale regeling is de KJ-regeling.

Lees meer

Werken bij van de Graft Accountants

Wegens groei van onze controlepraktijk zijn wij op zoek naar een:

Controleleider (RA)

Functie
Als controleleider geef je leiding aan de dagelijkse uitvoering van de controlewerkzaamheden bij de klanten.  Samen met de externe accountant ben je verantwoordelijk voor een kwalitatief goede uitvoering van onze opdrachten, waarbij je tevens leiding geeft aan assistent-accountants. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de controlepraktijk. Naast je controlekennis wil je ook graag in de samenstelpraktijk werkzaamheden verrichten om een zo compleet mogelijke accountant adviseur te worden.

Functie eisen

Wat bieden wij

Ben jij ook iemand die de lijnen het liefst zo kort mogelijk houdt?
Stuur dan je CV en motivatie naar Toon Verbakel via tverbakel@vgaacc.nl

alles weten over...

Meer