Nieuws

Alsnog compensatie voor zwangere vrouwelijke zelfstandige onderneemsters !

Onderneemsters die tussen 7 mei 2005 en 4 juni 2008 zwanger waren, hadden destijds geen recht op een zwangerschapsuitkering. Tot 7 mei 2005 kon men een beroep doen op de Wet Arbeidsongeschiktheidsverzekering Zelfstandigen (WAZ) en vanaf 4 juni 2008 op de Wet Zwangerschaps- en bevallingsuitkering zelfstandigen (Wet ZEZ).
In de tussenliggende periode ontving je als zwangere onderneemster geen uitkering!

Lees meer

Vacature Loonadviseur

Ben jij een loonadviseur die wil werken in een informele en dynamische omgeving?
Dan hebben wij verschillende uitdagingen voor jou!

Jij verbindt, schakelt snel en bent gestructureerd.

Wat ga je doen?

Lees meer

Vacature Assistent-Accountant

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een Assistent-Accountant

Van de Graft is een accountantskantoor met circa 60 medewerkers waar de lijnen kort zijn. Een bedrijf waar deuren altijd open staan en we elkaar optimaal inspireren en motiveren. We zorgen dat een oplossing voor onze cliënten altijd dichtbij is. Of het nu draait om belastingadvies, bedrijfsbegeleiding, loonadministratie of juridische ondersteuning.

Lees meer

Eigen woning

De rente op de eigenwoningschuld is nog maar 30 jaar aftrekbaar als gevolg van de in 2001 ingetreden regeling. Vanaf 2013 is de aftrek van de rente op de eigenwoningschuld verder beperkt door te eisen dat een eigenwoningschuld ten minste annuïtair in maximaal 360 maanden (30 jaar) daadwerkelijk moet worden afgelost.

Lees meer

De innovatiebox wordt in Nederland te weinig toegepast!

De Nederlandse overheid wil innovatie in Nederland onder andere bevorderen met de fiscale stimuleringsmaatregel ‘de innovatiebox’.

Lees meer